Onze realisaties

Bekijk op deze pagina enkele van ons reeds gerealiseerde projecten en ontdek hoe wij ook u verder kunnen helpen.

Klik op de foto’s om te vergroten.

Traprenovatie

Deze houten, witgeschilderde trap werd door Repair Projects volledig onder handen genomen. Door middel van zandstralen/ luchtgommen verwijderen we minutieus ieder likje witte verf zodat het hout weer volledig bloot komt en we zo een prachtige trap te zien krijgen.

Reinigen baksteen

 ’t Convent

De prachtige kelder van dit gebouw werd volledig onder handen genomen. Door het luchtgommen konden we de muren opnieuw in eer herstellen.

Renovatie hout

’t Convent

Op dezelfde locatie namen we ook het hout onderhanden. Door de behandeling krijgen we opnieuw de natuurlijke kleur van het hout te zien.

Buitenrenovatie woning

Gezinswoning

Zowel de bakstenen buitengevel van deze woning als ook de blauwsteen aan de voordeur en de Franse witsteen rond de ramen werd gereinigd.

Luchtgommen

Luchtgommen van hout brengt de natuurlijke kleur van het hout terug en verwijderd alle verf en vernis.

Binnen en buiten

Luchtgommen kan zowel binnen als buiten worden toegevoegd, op hout, metaal en steen.

Renovatie metaal

Met zandstralen kunnen we ook metaal onder handen nemen. Roest en verf worden op deze manier verwijderd en zo komt het metaal weer tot zijn recht. Klaar om te herschilderen of herspuiten.

Zoutafzetting baksteen

Bakstenen muren kunnen door zoutafzetting een witte schijn/ laag krijgen. Door luchtgommen kan deze baksteen terug naar de originele rode kleur.

Metaal

Oude verwarmingselementen zijn op vandaag weer in voor bepaalde stijlen. Om ze te ontdoen van hun huidige verfkleur kan u rekenen op Repair Projects.

Metalen poorten

Metalen poorten worden vaak in een bepaalde kleur geschilderd. Deze kleur gaat na enkele jaren verbleken of afschilferen en dient opnieuw aangebracht te worden.

OFFERTE AANVRAGEN