ZANDSTRALEN MEUBELEN

Luchtgommen en zandstralen van meubelen in hout, houte kasten,
stoelen, tafels ….

Repair Projects neemt uw houten meubelen onder handen. Wij luchtgommen of zandstralen meubelen om zo hun authentieke uitzicht te herstellen.

Uit hout wordt sinds eeuwen de mooiste meubelen gemaakt. Ook al is hout van nature mooi, wordt het vaak overschilderd of vernist. Na enige tijd kan de verf of het vernis aan vernieuwing toe zijn of wilt u het meubel opnieuw in de originele houtkleur zetten. 

Om wat van toen is, nu niet te moeten weggooien, kunnen we hout luchtgommen of zandstralen. Een oude kast, een verniste tafel of geschilderde eiken stoel … wij brengen het hout weer terug.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Twijfel zeker niet om ons te contacteren!

Repair Projects ‘luchtgomt’ hout.
Het basisprincipe is hetzelfde als het beter gekende zandstralen met als groot verschil dat luchtgommen het bewerkte materiaal niet (of minder) beschadigd.

Bij zandstralen wordt zand op het hout gestraald,
bij luchtgommen gaan wij rond lavakorrels op het hout stralen met het grote verschil dat er minder ‘korrels’ worden gebruikt maar meer lucht. Daarnaast gaat de lava ook niet uiteenspatten op het hout daar het een gestold gesteente is. Zand doet dit wel en kan zo het hout beschadigen.

Een extra voordeel van het luchtgommen is dat er door middel van luchtgommen minder stof wordt geproduceerd.

Repair Projects gaat stenen muren en gevels behandelen om ze weer te laten stralen. Afhankelijk van de ondergrond en de mate van vervuiling passen we de juiste techniek toe om zo geen schade aan te brengen.

Meubelen

Luchtgommen is de techniek bij uitstek om uw oude meubelen nieuw leven in te blazen. Een donker bruine kast ontdoen van verf en vernis? Het kan met de luchtgom-techniek. Door de kracht van het blazen aan te passen aan de ondergrond gaan we uw meubel niet beschadigen maar wel in eer herstellen.

Ook voor het behandelen van kastdeurtjes kan de techniek worden toegepast. Zo krijgt uw keuken of badkamer een nieuwe look.

OFFERTE AANVRAGEN