ZANDSTRALEN TRAP

Houten trappen zandstralen om ze in hun originele staat te herstellen

Repair Projects neemt uw houten trap onder handen. Door middel van zandstralen gaan we uw houten trap zijn originele kleur en look teruggeven.

Daar waar het vernissen en schilderen van hout een aantal jaar geleden in de mode was, is een eiken of blank houten trap op vandaag weer volledig in. Een nieuwe trap is daarvoor niet altijd nodig. Door middel van zandstralen kunnen we uw houten trap van verf en vernis ontdoen en zo de originele kleur, het originele hout weer tevoorschijn halen. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Twijfel zeker niet om ons te contacteren!

 

Repair Projects ‘luchtgomt’ hout.
Het basisprincipe is hetzelfde als het beter gekende zandstralen met als groot verschil dat luchtgommen het bewerkte materiaal niet (of minder) beschadigd.

Bij zandstralen wordt zand op het hout gestraald,
bij luchtgommen gaan wij ronde lavakorrels op het hout stralen met het grote verschil dat er minder ‘korrels’ worden gebruikt maar meer lucht. Daarnaast gaat de lava ook niet uiteenspatten op het hout daar het een gestold gesteente is. Zand doet dit wel en kan zo het hout beschadigen.

Een extra voordeel van het luchtgommen is dat er door middel van luchtgommen minder stof wordt geproduceerd.

Repair Projects gaat hout, metaal, natuursteen en stenen muren en gevels zandstralen/ luchtgommen om ze zo te reinigen of terug in hun naturel kleur te herstellen. Afhankelijk van de ondergrond en de mate van vervuiling passen we de juiste techniek toe om zo geen schade aan te brengen.

Zandstralen trappen West-Vlaanderen

Repair Projects zandstraalt uw houten trappen. Door het verwijderen van verf of vernis komt de houten onderlaag weer zichtbaar en krijgt de trap een volledig andere look. Een nieuwe trap is hiervoor niet nodig. In 1 dag zandstralen wij uw trap en zorgen wij voor een volledig ander uitzicht van uw trappenhal.

Dit kan ook voor natuurstenen trappen worden toegepast.